9
nov

CLC-Vecta RI&E Training

CLC-Vecta, Maarssen

08:30 - 16:00

Iedere werkgever is verplicht een actuele RisicoInventarisatie- & Evaluatie (RI&E) te hebben. Met een RI&E breng je arbeidsrisico’s in kaart en kun je deze gericht aanpakken. Dat leidt tot minder verzuim, efficiënter werken en gemotiveerde werknemers. Maar hoe begin je daarmee?
 
Samen met ArboNed organiseren wij de ‘RI&E in 1 dag’ training. Binnen één dag leer je alles over de RI&E voor de tentoonstellingsbranche, hoe je hem gebruikt binnen jouw organisatie en ontvang je de juiste tools om zelf aan de slag te gaan.
 
De training vindt plaats op 9 november 2023 en we hebben plaats voor maximaal 12 deelnemers, dus meld je snel aan!
 
Wanneer: 9 november 2023
Tijd: 9.30 - 17.00 uur
Waar: CLC-VECTA, Maarssen

Bijdrage

De bijdrage voor deelname is €495,- p.p. voor leden en €595,- p.p. voor niet-leden, inclusief cursusmateriaal en lunch. Normaal kost deze training €697,- p.p. bij ArboNed.
 
De training gaat door met minimaal 8 deelnemers, uiterlijk 3 weken voor de training hoor je of er voldoende deelnemers zijn en de training definitief doorgaat.
 

Learnings

  • Na afloop van de RI&E training:Heb je inzicht in de organisatie van preventiebeleid / arbozorg (o.a. RI&E, Arbocatalogus).
  • Heb je inzicht in het doel en de werkwijze van de RI&E.
  • Heb je kennis van de Arbowetgeving op hoofdlijnen.
  • Kan je de belangrijkste arborisico’s op brancheniveau signaleren en op hoofdlijnen welke mogelijke beheersmaatregelen kunnen worden toegepast.
  • Maak je een aanzet voor de RI&E inclusief Plan van Aanpak.

Kan je de organisatie adviseren over de aanpak van risico’s en het meewerken hieraan.
 

Meer weten?

Neem dan contact op met ons verenigingsbureau via info@clcvecta.nl of 0346 – 352 444.