25
jan

Bouwplan 2024

De Bonte Wever: Stadsbroek 17, 9405 BK ASSEN

13:00 - 16:00

Van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 januari 2024 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen voor de zevenentwintigste keer georganiseerd! Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. Vind het juiste bedrijf voor uw klus in of om uw woning.

Van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 januari 2024 vindt de 27e editie van beurs Bouwplan, Thuis in Wonen plaats in De Bonte Wever Assen.

Ook tijdens de editie in 2024 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis, u kunt het allemaal zien tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen! Ook worden er ieder jaar nieuwbouwprojecten en bouwkavels gepresenteerd door meerdere gemeenten uit de wijde regio.

Er wordt voor de beurs een uitgebreid randprogramma opgesteld. In aanloop naar de beurs zal dit randprogramma bekend gemaakt worden, houdt u deze website dus goed in de gaten.

Over Beurs Bouwplan 2024

Beurs Bouwplan in Assen is een jaarlijkse beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. In 2024 vindt de beurs plaats van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 januari.

De beurs is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in (ver)bouwen, wonen of duurzaamheid. De bezoekers zijn dan ook zeer divers. Zo zijn er mensen die plannen hebben om te gaan verbouwen of bouwen, maar ook mensen die meer willen weten over duurzaamheid of hun woning willen opfrissen.

Exposeren op Beurs Bouwplan heeft talloze voordelen. Zo trok het evenement in 2023 ruim 17.000 bezoekers. De beurs biedt dus uitstekende kansen om nieuwe klanten te bereiken.

De bezoekers van de beurs zijn overwegend kapitaalkrachtig en geïnteresseerd in (ver)bouwen, wonen of duurzaamheid. Dit maakt het evenement interessant voor uiteenlopende bedrijven. 

Beurs Bouwplan is een goede manier om je naamsbekendheid te vergroten. De beurs wordt namelijk uitgebreid gepromoot in de media. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf of organisatie zichtbaar is bij een groot publiek.

Exposeren op Beurs Bouwplan? Dit zijn de voordelen

  • Kom direct in contact met potentiële klanten
  • Deel kennis en vergroot je autoriteit
  • Presenteer nieuwe producten en diensten 
  • Vergroot je netwerk met andere professionals.

Maak van je deelname aan Beurs Bouwplan 2024 een doorslaand succes. Neem nu contact op met Expo Beursstand voor een onvergetelijke ervaring.

Openingstijden

Do 25 januari 14:00 – 21:30 uur
Vr 26 januari 14:00 – 21:30 uur
Za 27 januari 10:00 – 17:00 uur

Tickets bestellen

Tickets bestellen kan hier.