23
mei

B for Good Leaders

Beurs van Berlage, Amsterdam

06:00 - 19:30

De BFGL Coöperatie bestaat om de transitie naar een regeneratieve economie te versnellen en de voorwaarden te creëren voor een gedeelde, duurzame welvaart. Dit zal sociale, ecologische en economische netto positieve waarde creëren via een nieuw model van regeneratief leiderschap.

Als bewoners van planeet Aarde geeft BFGL Coöperatie gehoor aan deze intergenerationele oproep die vraagt ​​om een ​​herformulering van de betekenis van leiderschap.

Wie is BFGL?

De eerste mondiale coöperatie van leiders die de betekenis van leiderschap opnieuw vormgeeft

BFGL gelooft in ondernemende, integere leiders die systematisch samenwerken met overheden, filantropen, academici en alle burgers van goede wil. Ondernemende leiders van disruptieve bedrijven, familiebedrijven en grote vooruitstrevende bedrijven hebben invloed op investeringsfondsen en overheidsbedrijven.

Daarom bouwen we aan een sterke, op waarden gebaseerde coöperatie van meer dan 100.000 ondernemende leiders – een samenleving van veranderingsmakers – uit verschillende regio’s voor grootschalige transformatie. Samen zullen we elkaar ontmoeten, inspireren en actie ondernemen om oplossingen te bouwen.

Deze leiders maken deel uit van de Coöperatie BFGL.

BFGL's eerste stap bij het opbouwen van deze coöperatie was de top in Rome in 2022, waar 750 toegewijde leiders bijeenkwamen om aan vijf hoofdthema’s te werken, wat resulteerde in de ondertekening van een verklaring door alle deelnemers. Tijdens de Summit in Amsterdam in 2023 kwamen meer dan 1200 leiders bijeen die een band met elkaar hadden, partnerschappen aangingen om actie te ondernemen en getuige waren van de formele lancering van de coöperatie onder Nederlands recht, bestuurd door de ‘B for Good’ Foundation en alle stemgerechtigde leden.

Programma

Tijdens de Summit kan elke leider diep duiken in een van de zeven thema's en ook communiceren in verschillende ruimtes: laat je inspireren in de hoofdsessies, sluit je aan bij een Jamming Room voor dynamische presentaties en pitches, een clubhuis voor toevallige ontmoetingen, een Deal Room voor zakelijke bijeenkomsten, een perskamer voor samengestelde interviews, een aantal Living Case Studies in verschillende kleinere ruimtes van specifieke bedrijven, een Trading Room Expo met 30 stands voor bedrijven die hun innovaties, producten en diensten presenteren, een café met samengestelde hosts voor meer informele lezingen, voldoende ruimte in de Food & Drinks Room voor informele ontmoetingen en vooraf afgesproken bijeenkomsten gedurende de dag, een Movie Room voor visuele presentaties, de Berlage Bistro voor sessies georganiseerd door zakelijke partners, de Arts Room en meer.

Uitnodiging

Stuur een uitnodigingsverzoek naar GFLT om deel te nemen aan het evenement. Klik op deze link om een uitnoding te ontvangen.