19
mrt

Aqua Nederland 2024

Evenementenhal Gorinchem

09:00 - 17:00

Over Aqua Nederland

De toekomst van watermanagement

Eigenlijk is er maar één waterketen in Nederland die steeds meer één geheel vormt. Een keten die gelukkig steeds meer samenwerkt om de uitdagingen op het gebied van circulariteit, klimaatadaptatie en veilig water aan te gaan. Aqua Nederland is dé nationale vakbeurs op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Hier worden vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

Kennisprogramma Aqua Nederland 2024

Aqua Nederland 2024 is een kennisprogramma dat is verdeeld over twee theaters: Watertheater en Stedelijk Watertheater. Het doel van het programma is om kennis over water vrij toegankelijk te maken voor een breed publiek. Het behandelt onderwerpen als klimaatverandering, waterbeheer en duurzame ontwikkeling. Het programma bestaat uit lezingen, workshops, debatten en andere activiteiten gerelateerd aan de vier waterpijlers: drinkwater, proceswater, afvalwater en stedelijk water & rioolbeheer. Met dit kennisprogramma hoopt Aqua Nederland een uitgebreid netwerk te creëren van mensen die zich met passie inzetten voor het behoud van onze watervoorraden voor toekomstige generaties.

Waarom bezoeken?

Aqua Nederland is uitgegroeid tot hét toonaangevende moment voor de nationale (afval)watersector. Als waterschap, drinkwaterbedrijf, industrieel bedrijf of gemeente mag u hier zeker niet ontbreken. Maar liefst 300 exposanten tonen u hun nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement, watertechnologie en rioolbeheer.

Drie redenen om te bezoeken

  1. Nationale waterbeurs
    De enige nationaal georiënteerde waterbeurs, waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de (afval)waterbranche.
  2. Sterke partners in kennis en innovaties
    Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance en NWP, biedt de beurs u een breed scala aan kennis en innovaties. Bekijk hier het programma.
  3. Gastvrij Gorinchem
    Door de unieke Full Service Formule geniet u gedurende uw gehele bezoek van gratis uitgebreide catering op de beursvloer.​

Bestel gratis ticket

Bekijk de website voor meer informatie over Aqua Nederland