14
mei

4me Connect 24

Beurs van Berlage

06:00 - 17:30

Dit evenement brengt onze gewaardeerde klanten, toegewijde partners en het 4me-team samen voor een meeslepende verkenning van de nieuwste trends en hun potentiële impact op onze branche. 

4me Connect

Van Diepgaande discussies tot praktische workshops: 4me Connect duikt diep in het veranderende landschap van servicemanagement en inspireren nieuwe strategieën en oplossingen om je te helpen voorop te blijven in een snel veranderende wereld.

Bovendien krijg je de kans om waardevolle certificeringen te behalen die je carrière en expertise op het gebied van servicemanagement kunnen verbeteren. Hier leer je meer over verbinding te maken, samen te werken en de koers uit te stippelen voor je toekomst op het gebied van servicemanagement.

Wat staat je te wachten?

 • Certificeren
  • Ontdek zes nieuwe trainingssessies, waarbij je de theorie overstijgt om praktische vaardigheden en uitvoerbare strategieën te ontwikkelen. Vergroot je productkennis en verkrijg een diepgaand inzicht in de fijne kneepjes van 4me, zodat je vol vertrouwen door elke uitdaging kunt navigeren en deze kunt overwinnen. Jouw prestaties worden gevierd in onze gemeenschap, waardoor jij als pionier wordt gepositioneerd.
  • Ontgrendel de toekomst: Ontdek aankomende functies en verbeteringen, zodat u voorop blijft lopen bij het toepassen van de nieuwste tools en werkwijzen om je ITSM-mogelijkheden te verbeteren.
  • Deskundige inzichten op aanvraag: Ontdek de inloopklinieken die tijdens de conferentie beschikbaar zijn, zodat je met onze experts kunt gaan zitten en alles kunt vragen wat je maar wilt. Maak gebruik van hun uitgebreide kennis en expertise om uw begrip te vergroten.
 • Netwerken
  • Maak contact met collega's: Netwerk met gelijkgestemde professionals, vind strategische allianties en breid uw netwerk uit. Neem deel aan betekenisvolle discussies die het gewone overstijgen en de weg vrijmaken voor gezamenlijke innovatie. 
  • Maak deel uit van de revolutie: Ontdek mogelijkheden om een ​​katalysator voor verandering te worden door deel te nemen aan interactieve discussies, forums en samenwerkingssessies die je in staat stellen de toekomst van ITSM vorm te geven.
  • Vind netwerkmogelijkheden: Hier ontmoet je bestaande en nieuwe klanten. Bouw waardevolle relaties op die verder reiken dan het evenement en maak de weg vrij voor toekomstige samenwerkingen.
 • Kennis
  • Maak verbinding met innovatie: Dompel jezelf onder in tot nadenken stemmende keynotes en sessies geleverd door visionairs uit de sector, die ongeëvenaarde inzichten bieden in de nieuwste trends en technologieën die het ITSM-landschap vormgeven.
  • Krijg inzichten uit de echte wereld: luister naar succesverhalen van marktleiders die 4me hebben ingezet om hun IT-activiteiten radicaal te veranderen. Verkrijg waardevolle inzichten in praktijktoepassingen en best practices.
  • Beleef leeravonturen: ontdek 24 dynamische breakout-sessies. Deze sessies, verzorgd door Platinum- en Gold-sponsors, samen met 4me-experts, bieden een overvloed aan onderwerpen om uw nieuwsgierigheid en honger naar kennis te bevredigen.

Registreren

Registreer vóór 31 maart 2024 om de early bird-prijzen te verkrijgen. Klik op deze link om je registreren.