MANSVELD EXPOTECH

Logo for partner ID 26

Audiovisuele dienstverlening

Kollenbergweg 56
1101 AR Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 3128080

MANSVELD EXPOTECH
 
Mansveld Expotech laat uw klanten technologie ervaren zoals ze dat nog nooit ervaren hebben. Wij adviseren, ontwerpen en verhuren alle technische voorzieningen voor de live communicatie branche; beurzen, tentoonstellingen, congressen en in- en outdoor evenementen. Maar ook voor vergaderingen en belangrijke presentaties kunt u met onze hulp uw klanten net dat beetje extra bieden. Of het nu gaat om het ontwerpen en uitvoeren van totaalconcepten of om het huren van een enkel item. Mansveld Expotech vindt voor u en uw klanten een oplossing op maat.
Om u en uw klanten het optimale en het nieuwste van het nieuwste te kunnen bieden, wordt ons aanbod continu aangevuld met de meest innovatieve producten en de meest nieuwe, unieke en originele technologische ontwikkelingen.
Voor een compleet overzicht van onze producten verwijzen wij u graag naar onze webshop waar u een vrijblijvende offerteaanvraag kunt doen. Of download op deze site de gratis app van de webshop voor iPhone en Android.
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten en zien wat we precies voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen, of een bezoek brengen aan onze website.