Congressen

Organisatoren mogen samen het hun gezin Aviodrome ontdekken

Aviodrome nodigt organisatoren van beurzen, evenementen, vergaderingen, bedrijfsuitjes en congressen uit voor een exclusieve open dag op zondag 29 september. De locatie in Lelystad opereert nu bijna 1,5 jaar onder de vlag van Libéma.  Het bedrijf wil organisatoren de diverse zakelijke mogelijkheden van de locatie tonen.

“Aviodrome biedt diverse authentieke ruimtes voor 5 tot 1.500 personen", vertelt Albert Kraai, vestigingsmanager Aviodrome Lelystad Airport. "Vooral de replica van het Schiphol gebouw uit 1928 is een zeer geliefde evenementenlocatie, maar ook een personeelsfeest tussen de vliegtuigen kan alleen bij Aviodrome. Daarnaast zijn de bedrijfuitjes uniek. We bieden namelijk de mogelijkheid om uit een Boeing 747 te abseilen of rondvluchten met een Cessna te maken.”

“Tijdens de open dag bieden wij een exclusief programma voor organisatoren. We zijn nog volop bezig met de definitieve invulling van de dag, maar alle aspecten van Aviodrome komen aan bod.”

Organisatoren van bedrijfsfeesten, vergaderingen, congressen, bedrijfsuitjes, beurzen en publieksevenementen zijn met hun gezin van harte welkom op zondag 29 september. Aanmelden kan op www.aviodromezakelijk.nl/opendag.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.