Congressen

NBC verbreedt aanbod met Summer Vibes

Nu het steeds lekkerder weer wordt, biedt het NBC Congrescentrum tot en met september Summer Vibes aan. Deze mix van business en pleasure vindt plaats in de omvangrijke tuin van het complex, die is aangekleed met foodtrucks en entertainment.

Het NBC Congrescentrum verwacht dat veel bedrijven de aankomende zomer flink wat in te halen hebben. Tijdens de pandemie zijn veel fysieke bijeenkomsten uitgesteld of verplaatst naar een digitaal alternatief. Nu alle maatregelen zijn opgeheven, staat niets bedrijven meer in de weg om live samen te komen. Of het nu om een training of personeels-update gaat of juist om informeel samenkomen met een borrel of barbecue.

‘Eventseizoen doortrekken tot in de zomer’

Het concept Summer Vibes bestaat uit verschillende (overdekte) terrassen, festivalvlaggen, prikverlichting, foodcourt en game-area. Aangezien het nu druk is in evenementenland, stromen de agenda’s bij menige locatie weer vol. Daarom lanceert NBC dit concept. “We trekken het eventseizoen gewoon door tot in de zomer”, aldus de verantwoordelijke accountmanager Daniëlle Lit van NBC. “Zo zorgen we ervoor dat je ook in de zomermaanden jouw bijeenkomst kan organiseren. Met alle zomerse extra’s die deze informele setting biedt.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.