Congressen

Fieldtrip Events ‘n Design

Fieldtrip Events ‘n Design

Oktober is een maand waarbij Brabant in het teken staat van Design met als ‘main event’ de Dutch Design Week. Dit grootste design evenement van Noord-Europa vindt dit jaar plaats van 20 tot 28 oktober. In deze week wordt het werk en de concepten van ruim 2600 ontwerpers verdeeld over meer dan 120 locaties aan meer dan 335.000 bezoekers uit binnen- en buitenland gepresenteerd. Een event wat qua organisatie menig meetingplanner hart sneller doet kloppen.

VisitBrabant Convention Bureau staat ook voor u als meetingplanner klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van uw event/ meeting in Brabant.

Bereikbaarheid, samenwerken, veelzijdigheid zijn slechts een paar steekwoorden die Brabant typeren. Beter nog is het om het zelf te komen ervaren met onder meer de Dutch Design Week als decor en wel op 25 oktober a.s.

Uiteraard nemen we u mee naar een paar mooie plekken voor zakelijke evenementen. Maar het Brabantse aanbod is te groot om in 1 dag te laten zien. Bovendien biedt deze dag meer dan alleen locatiebezoek. Neemt niet weg dat we dit samenzijn graag benutten om uw wensen ten aanzien van uw meetings in kaart te brengen om daar na de Site Inspection een vervolg aan te geven.

Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben en we de kwaliteit van de groep willen bewaken stellen we u naar aanleiding van uw aanmelding een paar vragen alvorens we de inschrijving definitief kunnen maken. Klik hier voor de vragen en het aanmeldformulier.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.