17
apr

Nationale klimaat Expo

Expo Houten

07:00 - 14:00

Waarom bezoeken?

De klimaatverandering heeft grote gevolgen en zorgt niet alleen voor steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte. Openbare ruimte, met name ook in de stedelijke gebieden, zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht. Daarnaast is er de uitdaging voor een duurzame, biodiverse, toekomstgerichte leefomgeving.

Honderden professionals komen samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve, biodiverse stad en leefomgeving.

Het evenement is met name interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut.

 

Klimaatbestendige en biodiverse openbare ruimte

 
Op de Nationale Klimaat Expo worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen rond klimaatbestendige en biodiverse openbare ruimte getoond en besproken. Zo vindt u onder meer innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang. Tijdens een actueel lezingenprogramma worden visies en maatregelen besproken door deskundigen.
 

Kennissessies

Op de beurs zijn er verschillende informatieve kennissessies, die gratis bijgewoond kunnen worden. Op de website kun je de programma vinden. Deze wordt regelmatig bijgewerkt voor beide dagen.
 

Registreren voor gratis toegang

Met een toegangsvoucher heeft u gratis toegang voor beide dagen van de beurs. U ontvangt de voucher op het door u gekozen mailadres.

Geen bevestiging? Controleer uw spamboxHet kan zijn dat de e-mail in uw spam-map terecht komt, dus controleer daar als u de e-mail nog niet ziet. Nog steeds geen bevestiging? Stuur dan een mail naar communicatie@expoproof.com.

Klik hier om je te registreren.